News / Blog

< Back to overview

Het echte, onvervalste studentenleven "op kamers"...

Als je niet toevallig een oudere broer of zus hebt, dan is “op kamers gaan” voor veel (aankomende) studenten een compleet nieuwe ervaring. Sommige kunnen niet wachten eindelijk “Hotel Mama” te verlaten, voor andere is het een avontuur dat met gemengde gevoelens begonnen wordt. Hoe zou het zijn, zo zonder je familie? Misschien in een hele nieuwe stad met allemaal nieuwe mensen om je heen? Hoe ga ik het financieel redden? Vind ik snel een baantje? En dat zijn alleen nog maar de vragen die op je af komen NADAT je een kamer hebt gevonden!

charlotte

Room in Return heeft als Gast-Blogger Charlotte Postma gevonden om te berichten uit het echte, onvervalste studentenleven “op kamers”. Charlotte is 22 en woont met twee meiden in een rustig studentenhuis in de bruisende stad Utrecht. Als enorme dierenvriend samen met twee cavia’s en een hamster. Voorheen woonde ze met 14 huisgenoten samen. Ze studeert voor leraar Nederlands en staat achter de bar in een studentencafé. In haar vrije tijd schrijft ze voor haar eigen blog (www.hetmeisjemetderozeveters.simplesite.com). Charlotte droomt er van later een column te schrijven voor een vrouwentijdschrift, kookt graag biologisch vegetarisch en hoopt over een paar jaar haar motorrijbewijs te halen.

Voor Room in Return zal Charlotte geregeld een blog schrijven over hoe het is als student op kamers te wonen in een grote studentenstad. Morgenavond posten we haar eerste Blog voor Room in Return. Welkom, Charlotte!