News / Blog

< Back to overview

Room in Return zoekt Bloggers

Bij Room in Return komen iedere dag honderden vooral jonge mensen langs die op zoek zijn naar een kamer. De meeste zijn studenten en ze zoeken dan ook vooral in de grote studentensteden. Wij van Room in Return willen deze bezoekers graag iets meer bieden dan alleen de mogelijkheid om een kamer te ruilen. Kun JIJ ons daarbij helpen?

Vind jij het leuk om te schrijven voor een groot, kamerzoekend publiek? Of schrijf je misschien zelf al een blog? Heb je ideeen die interessant zouden kunnen zijn voor (buitenlandse) studenten, stagiairs en starters op de arbeidsjmarkt en wil je daarover schrijven voor ons? We zouden heel graag jouw ervaringen horen over Room in Return, het zoeken of vinden van een kamer, de 10 vreselijkste huisgenoten, hoe je je kamer kunt inrichten op een budget, kook- en klustips en verder alles wat nog met het leven "op kamers" te maken heeft. Relevante, grappige of interessante afbeeldingen horen er natuurlijk ook  bij.

Bloggers, broodschrijvers en journalisten in de dop: Blog voor ons! Wie schrijft die blijft... Bij interesse, mail florien@roominreturn.nl. Tot gauw!

 

Image designed by Freepik