News / Blog

< Back to overview

Love2bemama - Extra gratis hulp in huishouden

Je kent het wel, altijd weer het huis schoonmaken en daarnaast ook je super leuke en super drukke kinderen die het huis terroriseren. Soms kan je wel even wat extra hulp gebruiken in huis. Helaas hebben we niet allemaal een luxe budget voor een schoonmaakster. Of je wilt vanavond naar een verjaardag, maar je kan nergens betrouwbare en betaalbare oppas vinden. Daarvoor biedt room in return een goedkope oplossing. Het concept is simpel jij biedt een kamer in ruil voor de hulp die jij nodig hebt. 

Een uitkomst voor studenten

Omdat ik nog niet zo lang student af ben, weet ik hoe verschrikkelijk het is om een studentenkamer te vinden in een grote stad. Ja eindelijk heb je iets gevonden waar je niet met 50 mensen moet hospiteren, maar dan kijk je naar de prijs.. Wat verwachten ze wel niet? Ik ben toch student dan heb je bijna geen inkomen, je moet leven van stufi en je bijbaantje waar je bijna geen tijd voor hebt omdat je studeert. Voor de studenten is dit concept zeker een goede uitkomst. En voor de mama’s is extra hulp natuurlijk altijd welkom!

Ideaal voor jouw gezin

Nu hoor ik jullie al wel denken, een vreemd iemand in huis? Zit ik daar wel op te wachten? Dat snap ik volkomen, maar via www.roominreturn.nl kan je jouw perfecte kandidaat kiezen. Zodra je een match hebt gevonden kan je beginnen met onderhandelen. Dan kan je afspraken maken over welke wederdienst je wilt en hoeveel uren je de hulp nodig hebt. Om te zorgen dat alles loopt volgens afspraak stellen jullie samen een contract vast, zodat alles helder is van beide kanten.

Dit eigentijdse concept past goed in deze maatschappij. Jonge gezinnen die veel geld kwijt zijn aan de kinderopvang en ander hulp in huis. Zo bespaar je geld, tijd en energie. Ben je net als ik ook enthousiast geworden van dit concept? Of heb je nog vragen over dit initiatief? Bekijk snel hun website www.roominreturn.nl.

Wat vind jij van dit initiatief? Ik ben benieuwd naar jouw mening, laat gerust een reactie achter!

Bron: Love2tobemama - Renate Smit

http://www.love2bemama.com/2015/07/30/extra-gratis-hulp-huis/