News / Blog

< Back to overview

Gezocht: Ondernemende sales & marketing manager

 Room in Return (www.roominreturn.nl) is het eerste en meest transparante platform dat kamerzoekers en –aanbieders op ruilbasis bij elkaar brengt. De website is voorzien van een verfijnd zoeksysteem waar kameraanbieders en kamerzoekers hun voorkeuren kunnen aangeven betreffende de woonruimte en de ruilwerkzaamheden die ze zoeken of aanbieden. Kameraanbieders kunnen de verlangde tegenprestatie vermelden – bijvoorbeeld klusjes in huis, boodschappen doen of hulp met de computer. Kamerzoekers kunnen zoeken op verschillende criteria voor de gezochte kamer, werkzaamheden die gevraagd worden en natuurlijk ook geografisch. Zo ontstaan nauwkeurige matches en hoeven gebruikers zich niet door vage profielen te worstelen.

Room in Return krijgt veel positieve reacties. Het idee is solide, de website is er, alleen hebben wij - de oprichters - momenteel niet de tijd om ons "kindje" genoeg aandacht te geven. We geloven in het idee van woonruimte-ruilen-tegen-werk en geloven ook dat dit in de toekomst nog veel groter zou kunnen worden. Ook internationaal gezien. De schaarste in woonruimte wordt alsmaar groter en creatieve en originele (ruil-)oplossingen worden steeds vaker gezocht.

Denk jij er ook zo over? En heb je tijd en zin om de draad op te pakken waar wij hem hebben moeten laten liggen? Wij zoeken iemand die gelooft in het concept van Room in Return, een ondernemer en aanpakker. We bieden de mogelijkheid om ergens in te stappen zonder initiele investering en met veel potentieel! Ben je op zoek naar werk dat je vanuit huis kan doen, op de momenten dat het jou uitkomt? Of werk je nu parttime en heb je nog genoeg energie en uren over om dit vol energie op te pakken? Als je ook nog beschikt over een goed inzicht in online marketing en niet terugschrikt voor een CMS-backend, dan is Room in Return wellicht jouw kans om iets moois te ontwikkelen en er een fijn zakcentje mee te verdienen! Wij bieden je het hele "pakket": instappen zonder kosten, alles staat en jij kunt het succesvol maken!

Deze flexibele Sales & Marketing-functie kun je vanuit huis uitvoeren. Je hebt natuurlijk wel een PC of notebook met Wifi nodig. Je krijgt van ons alle informatie en instructies die je nodig hebt, maar hebt vervolgens de vrijheid om de functie in te vullen naar je eigen inzichten. Wat je gaat verdienen hangt ervan af hoe succesvol je bent: betaling is op basis van commissie. Het eerste jaar is dat 50%, daarna kijken we verder. Wanneer je interesse hebt in de functie, dan leggen we je alles graag uit.

Ben jij een ondernemer in hart en nieren met online marketing en social media skills? Heb je zin om je in Room in Return vast te bijten? Contacteer ons - Florien en Jorrie - op info@roominreturn.nl.